جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
سید محمود حسینی

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: شش موکب رسانه ای برای پوشش پیاده روی اربعین راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام محمود حسینی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مأموریت‌های مهم و اصلی سازمان تبلیغات اسلامی در ایام محرم و صفر هماهنگی و سازمان دهی موکب‌های عزاداری برای حضور پرشور و پررنگ در مراسم اربعین حسینی است که بر این اساس برنامه ریزی های لازم و کافی به انجام رسیده است.

وی از تشکیل و راه اندازی تعداد ۶ موکب رسانه‌ای برای پوشش کامل پیاده روی اربعین و انعکاس این رویداد تاریخی جهان اسلام و عالم تشیع خبر داد و افزود: تلاش برای بازتاب رسانه‌ای این مهم یکی از رسالت‌های بسیار محوری سازمان تبلیغات اسلامی و رسانه‌های گروهی است که باید تلاش شود ابعاد و زوایای مختلف این مهم در رسانه‌های مختلف انعکاس مناسبی داشته باشد.

حجت الاسلام حسینی، مستندسازی پیاده روی اربعین را یکی از مهمترین اهداف راه اندازی موکب‌های رسانه‌ای آذربایجان شرقی بیان و اظهار کرد: تبلیغات اسلامی استان نیز به اندازه وسع و امکانات خود برای خدمات رسانی به این موکب ها و تسهیل گری در حوزه فرهنگی و دینی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

وی توجه به جامانده‌های اربعین حسینی در داخل شهرها و بخش‌های آذربایجان شرقی را یکی دیگر از برنامه‌های مهم اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برشمرد و ادامه داد: بر همین مبنا تلاش داریم با فعال سازی مساجد و محلات مختلف، برنامه پیاده روی خانوادگی در میان کسانی که موفق نشدند در کربلای معلی حضور یابند، در داخل شهرها برگزار کنیم.

حجت الاسلام حسینی یادآور شد: توسعه و ترویج خدمات رسانی عمومی، احسان و نیکوکاری از جمله اهداف اجرای پیاده روی جامانده‌های اربعین است که با برنامه ریزی های انجام شده در تمام شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.

وی حس و حال اهل بیت (ع) یافتن در بین آحاد جامعه چه در ایام جشن و سرور و چه ایام عزاداری مذهبی را از رویکردهای مهم سازمان تبلیغات اسلامی با هدف توسعه و ترویج فرهنگ دینی و شیعی برشمرد و خواستار مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و عمومی و نیز میدان آمدن بخش خصوصی در این رابطه شد.

حجت الاسلام حسینی، توجه به آئین‌های دینی و مذهبی را یکی از عوامل بسیار تأثیرگذار در کاهش انواع آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی دانست و با تاکید بر اینکه تلاش برای توسعه فرهنگی شیعی در کشور باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، گفت: در این میان موکب ها و هیأت‌های مذهبی نقش بسیار تأثیرگذار دارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha